OVER ONS

In 2009 startte Lucien van der Beek een eenmanszaak, in het najaar van 2010 ging Sjoerd Oostdijk op het kantoor aan het werk en 1 januari 2011 startte OostBeek Financieel Advies vof.
Een jong bedrijf dus, maar wel met twee medewerkers met een groot aantal jaren aan ervaring in de financiële dienstverlening. Ieder van ons kan terugkijken op bijna 25 jaar praktijkervaring bij verschillende financiële dienstverleners (verzekeraars, banken en tussenpersonen) en vandaag de dag zijn wij uw adviseur op het gebied van schade- en levensverzekeringen, hypotheken en pensioenen. Van alle markten thuis dus.

Dicht bij u als klant
De kracht van OostBeek Financieel Advies is vooral dicht bij u als klant willen staan. Daardoor kunt u ons rechtstreeks persoonlijk aanspreken en kunnen wij nog beter inspelen op uw persoonlijke situatie.
Ook voor ’s avonds en in het weekend kunt u een afspraak met ons maken. En als u het handig vindt, komen we gewoon bij u thuis.

Wij zijn onafhankelijk adviseur: wij zijn daardoor vrij in het kiezen van de beste optie bij diverse aanbieders van financiële producten.
Klik hier!

OostBeek Financieel Advies vof is aangesloten bij het Klachteninstituut KiFiD.
Lees meer over Klachteninstituut KiFiD en de Wet Financiële Dienstverlening.
Klik hier voor ons dienstverleningsdocument