HYPOTHEKEN

Het afsluiten van een hypotheek is een complexe materie, die voortdurend in beweging is. Wij geven u graag deskundig advies op maat!
Ook voor ‘s avonds en in het weekend kunt u een afspraak met ons maken. En als u het handig vindt, komen we gewoon bij u thuis.
Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden.

Wij zijn onafhankelijke hypotheekadviseurs voor wanneer u een andere woning gaat kopen. Neem voor advies contact met ons op! (Klik hier.)

Hypotheekprijs
Wonnen we in maart 2016 de Independer hypotheekprijs Beste kantoor 2016 regio Midden- en West-Brabant, in maart 2017 mochten we de Independer hypotheekprijs Beste kantoor 2017 regio Midden- en West-Brabant in ontvangst nemen! Ons hypotheekadvies had in deze regio weer de beste prijs-kwaliteit-verhouding. (Independer is in de loop van 2017 gestopt met het plaatsen van reviews voor onafhankelijke tussenpersonen en de objectieve beoordelingen, en de daaraan gekoppelde prijs.)

Erkend Starterscoach
Wij zijn Erkend Starterscoach voor wanneer u voor de eerste keer een huis gaat kopen. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden, ook wat betreft de startersleningen die gemeenten hebben. Maak rechtstreeks met ons een afspraak (klik hier!)

Websites van de gemeente Halderberge, gemeente Moerdijk, gemeente Roosendaal en gemeente Steenbergen, waarop informatie die u als starter op de woningmarkt in de betreffende gemeente nodig heeft voor de aankoop van uw eerste woning:
de gemeente Halderberge
de gemeente Moerdijk
de gemeente Roosendaal
de gemeente Steenbergen

Dienstverleningsdocument
Klik hier voor het Dienstverleningsdocument van OostBeek Financieel Advies