VERZEKERINGEN

Het leven zit vol risico’s. Sommige risico’s zoeken we bewust op en andere risico’s proberen we juist in te dekken. Voor de financiële gevolgen van sommige risico’s die u dagelijks loopt kunt u zich verzekeren. Verzekeren geeft u meer financiële zekerheid en dat is wel zo prettig. Het is echter niet altijd noodzakelijk om alle risico’s af te dekken.

Soms is het beter om zelf het risico te dragen. Bijvoorbeeld omdat het risico erg klein is, de kosten als er iets misgaat voor u overkomelijk zijn of omdat het risico nauwelijks te verzekeren is. Aan de andere kant bent u in sommige gevallen zelfs wettelijk verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten. Daartussenin zit een heel scala aan meer of minder wenselijke verzekeringen die van situatie tot situatie en van persoon tot persoon verschillen. Samen met ons werkt u uw persoonlijke risicoprofiel uit en bepaalt u het voor u optimale verzekeringspakket.

OostBeek Financieel Advies is van alle markten thuis en wij kunnen ons optimaal in uw situatie verplaatsen. Wilt u een particulier verzekeringspakket samenstellen of een pakket dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf? Wij geven u gericht advies over verzekeringen en de omvang van de dekking.
Verzekeren is altijd maatwerk en u krijgt dan ook specialistische ondersteuning.

Wilt u deskundig verzekeringsadvies? 
Neem contact met ons op, wij geven het u graag.

Klik hier voor ons dienstverleningsdocument

 


  • Slider Image 1